NyRoer2

Mød Nyborg Roklub
til "Gang i gaden" 2022

4. juni på torvet

Virker linket ikke - opdater (F5)

ROSPINNING ER FULL BODY træning i et tag.

Rospinning er effektiv træning af hele kroppen. En træningsform, hvor en instruktør guider deltagerne igennem et træningsprogram i takt til underholdende musik.

ROSPINNING ligner på mange måder den type spinning, som de fleste fitnesscentre udbyder. Men i Nyborg Roklub er cyklen udskiftet med en romaskine, kaldet et ergometer og dermed får deltagerne også trænet ryg, mave og arme. Faktisk træner man hele 85 % af kroppens muskler i et enkelt rotag, og det gør et ergometer til de hårderste træningsmaskiner der findes.

Vi tilbyder ROSPINNING i verdens bedste og mest udbredte ro ergometer, som hedder Concept2.

Sæsonen starter medio september, og fortsætter vinteren igennem helt frem til ultima marts.

Du til- og framelder dig elektronisk via en app